• Ne jemi Kara5
 • Agjensi dixhitale marketingu
 • Promovojmë marka
 • Përpunojmë faqe interneti
 • Krijojmë dizajn unik
 • Rreth botës

Marketing internetiFacebook MarketingLogo dhe markaDizajn dhe përpunim të faqeve të internetitDizajn grafikFotografi dhe video

ÇFARË BËJMË NE Na kontaktoni
MK | DE | EN | FR | SQ

KARA5 – AGJENSI DIXHITALE MARKETINGU

Agjensidixhitale marketingu e lindur në Shkup Maqedoni, e themeluar me qëllim që të promovojë kualitet dhe vlera.
Ofrojmë alternativë kreative maketingu e cila do të sjellë njohjen tuaj në treg, dhe krijojmë evente unike të cilat do ta paraqesin në mënyrë perfekte veten tuaj.
Ekip me nevojë dhe vullnet të lirë për të krijuar marka të vetme dhe të paharrueshme, faqe interneti të mrekullueshmedhe strategji kreative marketingu që do ta çojnë markën tuaj përpara.

Digital Marketing
Digital Marketing
Digital Marketing

SHËRBIME

Web design planned to meet your needs and needs of your users. Web Development or mobile app – we will help you from idea to the end-product. Social media marketing – target audience, engage, reach growth, improvement and value.

DIZAJN GRAFIK

Çdo markë/prodhim i mirë e meriton të jetë i përmbushur me dizajn grafik akoma më të mirë. Ekipi ynë i dizajnuesëve do t’ju ndihmojë për çdo ide tuajën.

FOTOGRAFI DHE VIDEO

Ajo që i dallon fotografitë dhe videot tona është ajo që ne i krijojmë.

HOSTING

Our team will take care for the complete server maintenance - from network, hardware to software installation.

PORTFOLIO

Në Kara5 udhëhiqemi nga procesi për dhënie të vlerave maksimale për klientët tanë. Ne ofrojmë zgjidhje dixhitale parakohe, duke siguruar rezultate me kualitet të madh, të drejtuara nga ana e intuitës dhe përvojëstonë në të njëjtën kohë. Parimi ynë udhëheqës është që të sigurojmë vlera si për njerëzit, ashtu edhe për markën, duke ofruar përmbajtje dixhitale me kualitet, me emocione të përfshira në çdo gjë që krijojmë. Punojmë vazhdimisht në krijimin e vizualiteteve dixhitale më të mira për markën tuaj, duke u siguruar në pjesën se puna jonë është një nga sukseset në kompaninë tuaj.

Disa prej referimeve tona të përzgjedhura ...

BLANK – COMPLETE SOFTWARE SOLUTION

videography

CORPORATE VIDEO – ALFA IMPORT

videography

BE PART OF THE GLOBAL SHEFFIELD COMMUNITY – MANAGERS ACADEMY – SHEFFIELD

videography

Alov Ad - Branding

branding

Lorca Design - Branding

branding

Samad - Branding

branding

Alfa Import - Branding

branding

Vitek - Branding

branding

BMW - 100 years anniversary campaign

digital-marketing

FROM CONCEPT TO CREATION – DABAR

digital-marketing

HOW WELL DO YOU KNOW POLAND? – POLONISTIKA

digital-marketing

SKOPJE. THE ART OF SOLIDARITY – POLISH EMBASSY

digital-marketing

MANAGERS ACADEMY CAMPAIGNS – UNIVERSITY OF SHEFFIELD

digital-marketing

HOTEL KOVIOU HOLIDAY VILLAGE – GREECE

photography

POPOV Winery

photography

Hotel Ragusa

photography

MANAGERS ACADEMY – UNIVERSITY OF SHEFFIELD

photography

MED X DIJAGNOSTIKA SKOPJE MACEDONIA

photography

CVA SILICONE ZURICH SWITZERLAND

web

Porsche Macedonia

web

SPIROCHEM AG ZURICH SWITZERLAND

web

Alov AD Macedonia

web

Devika Zurich Switzerland

web

KLIENTËT TANË

Kara5 është agjensi dixhitale marketingu e cila ka privilegjin të punojë me disa prej kompanive më të njohura në Maqedoni. Ofrojmë shërbim komplet dixhital marketingu dhe lidhemi me klientët tanë në mënyra të ndryshme. Ne i kuptojmë problemet dhe qëllimet e klientëve tanë, kryejmë analizë për pozicionin e tyre në treg, duke i ndihmuar ta rrisin praninë e tyre, të zhvillojnë identitet më të mirë korporativ, duke i udhëhequr përpara në botën dixhitale, atje ku njerëzit lehtësisht lidhen me markat, kryesisht në mediat sociale. Ne i ndihmojmë klientët tanë në arritjen e rezultatve më të mira, të cilat ata mund t’i kontrollojnë në kohë reale. Klientët tanë i shikojmë si partnerë, duke punuar më së shumti për nevojat e tyre, duke u siguruar seata janë ata që përfituan më shumë nga marrëdhënia tonë.

Disa prej klientëve që i çuam përpara ...

GO DIGITAL

We handle business problems with intelligence, leading you desirably in the digital world.


 • Consultation

  We collaborate with our clients to understand their problems and objectives, analyzing their position in the market, helping them increase visibility, develop better identity…


 • Design

  Beautiful brand needs to be complemented with a great graphic design.


 • User Experience

  Our guiding principle is to provide value for the people, delivering quality digital content, bringing emotions into everything we create.


 • Development

  We create custom-built sites and mobile apps for small, medium & big sized businesses. We’ll help you from idea to the end-product.

Le të punojmë së bashku

info@kara5.mk

+389 78 221 656

Zagrebska no. 15/11

Lini një mesazh