• Ние сме Кара5
 • Дигитална Маркетинг Агенција
 • Промовираме Брендови
 • Изработуваме web страници
 • Креираме уникатен дизајн
 • Низ светот

Интернет МаркетингFacebook МаркетингЛого и БрендирањеДизајн и Изработка на Интернет странициГрафички ДизајнФотографија и Видео

ДОЗНАЈ ПОВЕЌЕ Контакт
MK | DE | EN | FR | SQ

КАРА5 – ДИГИТАЛНА МАРКЕТИНГ АГЕНЦИЈА

Дигитална маркетинг агенција родена во Скопје Македонија, основана со цел да промовира квалитет и вредности.
Нудиме комплетна дигитал маркетинг услуга која ќе доведе до Ваша препознатливост на пазарот и перфектно претставување на Вашето Јас.
Тим со нескротлива потреба да создадава единствени и незаборавни брендинзи, одлични интернет страници
и креативни маркетинг стратегии кои ќе го однесат вашиот бренд напред.

Digital Marketing
Digital Marketing
Digital Marketing

УСЛУГИ

Web design planned to meet your needs and needs of your users. Web Development or mobile app – we will help you from idea to the end-product. Social media marketing – target audience, engage, reach growth, improvement and value.

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈН

Секој добар бренд/производ заслужува да биде надополнет со уште подобар графички дизајн. Нашиот дизајнерски тим ќе ви помогне околу секоја ваша идеа.

ФОТОГРАФИЈА И ВИДЕО

Она што ги разликува нашите фотографии и видеа е тоа што ние ги креираме.

HOSTING

Our team will take care for the complete server maintenance - from network, hardware to software installation.

ПОРТФОЛИО

Во Кара5 се водиме од процесот на давање максимална вредност за нашите клиенти. Ние нудиме дигитални решенија предвремено, притоа обезбедувајќи високо квалитетни резултати, управувани од страна на нашата интуиција и искуство во исто време. Нашиот водечки принцип е да обезбедиме вредност како за луѓето, така и за брендот, испорачувајќи квалитетни дигитални содржини, со вклучени емоции во сè што создаваме. Работиме напорно во создавањето на најдобрите дигитални визуелности за вашиот бренд, осигурувајќи се во делот дека нашата работа е една од успешните во вашата компанија.

Некои од нашите одбрани референции...

BLANK – COMPLETE SOFTWARE SOLUTION

videography

CORPORATE VIDEO – ALFA IMPORT

videography

BE PART OF THE GLOBAL SHEFFIELD COMMUNITY – MANAGERS ACADEMY – SHEFFIELD

videography

Alov Ad - Branding

branding

Lorca Design - Branding

branding

Samad - Branding

branding

Alfa Import - Branding

branding

Vitek - Branding

branding

BMW - 100 years anniversary campaign

digital-marketing

FROM CONCEPT TO CREATION – DABAR

digital-marketing

HOW WELL DO YOU KNOW POLAND? – POLONISTIKA

digital-marketing

SKOPJE. THE ART OF SOLIDARITY – POLISH EMBASSY

digital-marketing

MANAGERS ACADEMY CAMPAIGNS – UNIVERSITY OF SHEFFIELD

digital-marketing

HOTEL KOVIOU HOLIDAY VILLAGE – GREECE

photography

POPOV Winery

photography

Hotel Ragusa

photography

MANAGERS ACADEMY – UNIVERSITY OF SHEFFIELD

photography

MED X DIJAGNOSTIKA SKOPJE MACEDONIA

photography

CVA SILICONE ZURICH SWITZERLAND

web

Porsche Macedonia

web

SPIROCHEM AG ZURICH SWITZERLAND

web

Alov AD Macedonia

web

Devika Zurich Switzerland

web

НАШИ КЛИЕНТИ

Кара5 е дигитална маркетинг агеницја која има привилегија да работи со некои од најпознатите компании во Македонија. Нудиме комплетна дигитална маркетинг услуга и се поврзуваме со нашите клиенти на повеќе начини. Ние ги разбираме проблемите и целите на нашите клиенти, вршиме анализа на нивната позиција на пазарот, помагајќи им да ја зголемат својата присутност, да развијат подобар корпоративен идентитет, водејќи ги напред во дигиталниот свет, каде што луѓето лесно се поврзуваат со брендовите, особено во социјалните медиуми. Ние им помагаме на нашите клиенти во постигнување на подобри резултати, кои тие всушност можат да ги увидат во реално време. На нашите клиенти гледаме како на партнери, работејќи посветено на нивните потреби , осигурувајќи се дека тие се оние кои добиле повеќе во нашиот однос.

Некои од клиентите кои ги придвиживме напред…

GO DIGITAL

Ние се справуваме со деловни проблеми со помош на интелигенција, ве водимe посакувано во дигиталниот свет.


 • СОВЕТУВАЊЕ

  Ние ги разбираме проблемите и целите на нашите клиенти, вршиме анализа на нивната позиција на пазарот, помагајќи им да ја зголемат својата присутност, да развијат подобар корпоративен идентитет…


 • ДИЗАЈН

  Секој добар бренд заслужува да биде надополнет со уште подобар графички дизајн.


 • USER EXPERIENCE

  Нашиот водечки принцип е да обезбедиме вредност за луѓето, испорачувајќи квалитетни дигитални содржини, со вклучени емоции во сè што создаваме.


 • РАЗВОЈ

  Изработуваме нарачани интернет страници и мобилни апликации за мали, средни и големи бизниси.

Побарај понуда за соработка

info@kara5.mk

+389 78 221 656

Загребска бр. 15/11

Пратете порака